Om mig

Vi bor i Skåne utanför Kristianstad med våra Cavalierer. Vi köpte vår första Cavalier 1972. Fram till 1992 hade vi våra hundar mest som sällskap och deltog mycket sparsamt på utställningar. Däremot har vi hela tiden följt debatten och forskningen angående cavalierernas hjärtan. Vid avel följer vi Svenska Kennelklubbens Hälsoprogram och Cavaliersällskapets avelsrekommendationer. Vi är noga med att kontrollera hjärta, ögon och knäleder hos våra avelsdjur.

måndag 20 oktober 2014

Golden Go 2014

Nordskånska kennelklubben inbjuder varje år hundar som blivit champion under året eller vunnit titeln Bäst i rasen och Bäst i motsatt i kön. Eftersom SE UCH Uardas Kiss me Kate blev Bäst i rasen på Göteborgsutställningen i januari anmälde vi "Kate" till Golden Go.

Hundarna tävlar två och två och den hund som går vidare möter en ny tävlingsmotståndare. Det var ca 50 hundar anmälda och Kate var den enda cavalieren. Kate vann de tre första omgångarna och inför omgång 4 var det endast 6 hundar kvar i tävlingen. Så vi är mycket nöjda att Kate var kvar så länge. Vinnande hund presenteras på Nordskånska kennelklubbens hemsida.
Domare var Eva Borg-Liljekvist.
Plats: Tyringe kurhotell.






2 kommentarer:

  1. Grattis lilla Kate du är bäst vi ses på söndag kramar från lyckebygänget

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det ska bli jättekul att träffa er!

      Radera